Υλικά:

1 μερίδα

  1. 180 γρ φιλέτο κοτόπουλο
  2. 2 καρότα
  3. 1 κολοκυθάκι
  4. Αλάτι
  5. 1 κ.σ εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο LACON
  6. Ρίγανη
  7. Λεμόνι

Εκτέλεση:

Βράζουμε το κοτόπουλο και όταν είναι σχεδόν έτοιμο ρίχνουμε τα καρότα και όταν είναι σχεδόν έτοιμα τα καρότα χαμηλώνουμε την φωτιά και ρίχνουμε το κολοκυθάκι. Μόλις γίνει και το κολοκυθάκι σουρώνουμε τα λαχανικά, κόβουμε το κοτόπουλο και προσθέτουμε ελαιόλαδο, λεμόνι, αλάτι και ρίγανη.

 

ΠΗΓΗ: https://cookpad.com/gr/