Υλικά:

  • 2 ρίζες μπρόκολο
  • 1 ρίζα κουνουπίδι
  • 2-3 καρότα
  • 5-6 μανιτάρια λευκά
  • 2 λεμόνια (ο χυμός τους)
  • 2 κλαδάκια θυμάρι
  • 1 φλιτζ. εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο LACON
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση:

Πλένουμε και καθαρίζουμε τα λαχανικά. Κόβουμε σε φουντίτσες το μπρόκολο και το κουνουπίδι. Κόβουμε σε μπαστουνάκια τα καρότα και στα 2 ή στα 4 τα μανιτάρια. Τα βάζουμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Προσθέτουμε το θυμάρι, το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε. Στρώνουμε τα λαχανικά στο ταψί και ψήνουμε στο γκριλ μέχρι να ροδίσουν και να μαλακώσουν ελαφρά, για περίπου 30 λεπτά. Ενδιάμεσα τα γυρνάμε μια φορά.

ΠΗΓΗ: https://www.cooklos.gr/